EDU DAY 2019

Společnost Microsoft by vás ráda pozvala do sídla své společnosti, kde budete moci v rámci akce EDU Day 2019 nahlédnout do světa budoucnosti ve vzdělávání. Vážíme si Vaší práce a spolu s Vámi věříme, že škola má studenty připravit na budoucnost, na skutečný život – a právě proto bychom Vás rádi pozvali na tento jedinečný den, který je o Vás, o moderní výuce a nových způsobech řízení školy, vědy a výzkumu. Vytvoření strategie rozvoje vysoké školy a její naplňování je hlavním tématem vedení univerzit na celém světě. V rámci části Education Transformation Workshop s Vámi nasdílíme příklady ze zahraničí i z České republiky, zkušenosti s realizací digitální transformace v univerzitním prostředí.

Program dne
9:30-10:00 – slavnostní zahájení veřejné části konference
10:00-11:30 – možnost navštívení praktických workshopů
11:45-12:30 – oběd
12:30 – 15:00 – Education Transformation Workshop

Workshop se věnuje těmto hlavním pilířům: Řízení studentské agendy a životního cyklu studenta, Podpora a rozvoj vědy a výzkumu, Zajištění efektivní správy fyzické a digitální infrastruktury.

 

V průběhu konference, výstavy a volitelných workshopů Vás budeme inspirovat, představíme Vám reálné ukázky využití technologií ve školách a sami si je budete moci vyzkoušet – mezi nejzajímavější patří např. Minecraft, Lego, Hololens, Windows Mixed Reality, Xbox One, micro:bit, počítače Surface a další. Na akci bude přítomen generální ředitel společnosti Microsoft Česká republika Rudolf Urbánek, zástupci MŠMT, kolegové z ostatních vysokých škol, a inovativní učitelé z celé České republiky.

V případě zájmu se prosím REGISTRUJTE

 

Na setkání s Vámi se těší,

 

Irena Brifordová

Ředitelka pro oblast školství, Microsoft Česká republika

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.